Joyce Healthcare. Holistisk Hälsa

Behandlingar

Upplev harmonin mellan kropp och själ med alternativa behandlingar

Joyce Healthcare Zonterapi Harmoni Expo
Joyce-Healthcare Zontherapi

Fot-reflexologi massage (Zonterapi) eller Fot-reflexology, hand och huvudmassage
60 min (75 min sammanlagt inklusive samtal)
Pris: 800 kr (öppningserbjudande 200 kr rabatt under januari – april 2024)

30 min ( 40 min sammanlagt inklusive samtal) 450 kr

Från och med 1 maj 2024, specialpris gäller från  kl 10.00 till 15.00,  60 min behandling – 700kr
Efter kl. 15.00 och helger – 800kr

30 min –  450 kr

Pris för studenter, pensionärer, sjukskrivna/arbetssökande 60 min behandling – 600kr med uppvisning av student/Id-kort.

Fot-reflexologi massage (Zonterapi) är mer än bara fotmassage.
Fot-reflexlogi massage är en mycket effektiv massageform som utgår från de så kallade reflexpunkterna på fotsulan. Den har utövats av många gamla läkekulturer i tusentals år.

Förutom att behandlingen ger en skön känsla går den djupare än huden och musklerna. Att knåda den mjuka och rund fotknölen, dra i tårna, dra runt hälen och trycka djupt in i fotvalvet är bara några av de rörelser du får uppleva under en behandling.

Dessa punkter motsvarar kroppens organ och system, och är kopplade till dessa organ genom ”energikanaler”, ”zoner” eller ”meridianer”. När sjukdom eller obalans uppstår blockeras de motsvarande ”energikanalerna”. Massagen syftar till att ta bort dessa blockeringar, så att energin kan flöda fritt igen.

Med upprepade tryck och manipulation av nervändar kan reflexologi hjälpa till att rensa eventuella kanaler av blockerad energi. Detta sägs ske genom att flödet av blod, näringsämnen och nervimpulser stimuleras. Detta förbättrar i slutändan den allmänna hälsan och balansen.

Fot-reflexologi potentiella fördelar: Stärker immunförsvaret, öka cirkulationen, främja läkning och balansera energi och triggar igång kroppens självläkningsprocess.

Fot-reflexology massage (Zonterapi) behandlingar är avdragsgilla och du kan använda ditt friskvårdsbidrag till denna behandling.

Handmassage har samma positiva hälsoeffekter som massage, vilka är väldokumenterade.. Det känns bra att få händerna masserade, det kan hjälpa till att lindra muskelspänningar och det kan till och med minska smärta. Studier har visat att professionell handmassage en gång i veckan och självmassage en gång om dagen kan bidra till att minska smärtan i samband med många olika tillstånd, till exempel artrit, karpaltunnelsyndrom och neuropati.

Huvudmassage är något av det mest avslappnande och fantastiska som finns. En huvudmassage är nödvändig för personer som lider av huvudvärk eller stress, eftersom den kan hjälpa till att lindra all stress och trötthet.

Joyce-Healthcare Reiki Naturlig Healing

Reiki
60 min. (75 min sammanlagt inklusive samtal)
Pris: 800 kr (öppningserbjudande 200 kr rabatt  under januari – april 2024)

Från och med maj 2024, specialpris gäller från kl 10.00 till 15.00, 700kr
Efter kl. 15.00 och helger – 800kr

Pris för studenter, pensionärer, sjukskrivna/arbetökande,  60 mins behandling – 600 kr med uppvisning av Id-kort

Reiki utvecklades i Japan på 1920-talet som ett sätt att balansera kroppens energi. Reiki bygger på den urgamla uppfattningen att allt i grunden är energi. Det finns olika stilar och inriktningar av reiki, men avsikten är densamma för alla: att kanalisera energi dit där den bäst behövs.

Du blir nerbäddad  på en skön säng med kläderna på. Jag lägger mina händer i olika positioner på framsidan och baksidan av klienten.

Reiki energin går till orsaken av problemen och symtom. Den är läkande och lugnande. Den stimulerar igång immunförsvaret och startar en självläknings process i kropp och själ. Sänker blodtryck och stressnivå i kroppen samt aktiverar det välbefinnande hormonet Oxytocin .

Upplevelse efter en behandling kan variera från individ till individ. En del människor känner inget alls under behandlingen utan känner mera av behandlingen efter en dag. Andra personer kan uppleva värme, kyla och pirrningar i kroppen under behandlingstillfället. Den vanligaste känslan är djupavslappning.

Reikienergin går till orsaken av problemen och symtomen. Den är läkande och lugnande. Den stimulerar igång immunförsvaret och startar en självläkningsprocess i kropp och själ. 

Reikibehandlingen är lite av en fysisk och mental ”detox” där det kan ske utrensningar både mentalt och fysiskt. Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energitömd, har ångest, huvudvärk, smärtor, är spänd, är stressad och har varit eller är utbränd.

Reikienergin är bra för alla, människor, djur, växter och kan aldrig vara farlig. Reiki behandlingar är avdragsgilla och du kan använda ditt friskvårdsbidrag till denna behandling.

Joyce-Healthcare Frekvensterapi/energiterapi med terahertzapparat

Reiki på distans
30 min. Pris: 400 kr (öppningserbjudande 100kr rabatt under januari – april 2024) From maj 2024, 30 min- 400kr

60 min. Pris: 700 kr (öppningserbjudande 200kr rabatt under januari – april 2024) 

60 min Pris 600kr (from maj 2024)

Upplev den uråldriga helande kraften i reiki utan att vara närvarande personligen. Detta alternativ är att föredra för personer som är mer bekväma i sitt eget hem eller utrymme. Denna typ av session ger samma fördelar som en personlig session.

För den som inte provat detta kan det låta helt osannolikt att det skulle kunna fungera, men för den som upplevt det är det ofta en mycket övertygande upplevelse. Energi har inga fysiska gränser.

Hur går distansbehandlingen till? Du ligger (eller sitter) på en lugn plats som du väljer själv. Mobil på tyst läge eller lägg undan mobilen. Det gör inget om du skulle somna under behandlingen, men tänk på det när du väljer plats. Det betyder också att du normalt inte bör ta emot reiki när du till exempel kör bil. Ta gärna med ett stort glas vatten att ha till hands efteråt.

Jag vill helst att vi pratas vid helt kort före behandlingen, och ett kort samtal eller sms efter behandlingen ingår också om du vill, men om du känner dig trött eller somnig kan vi ta ett uppföljningssamtal senare (inom 1-2 dagar).

I din bokning, vänligen skriv ditt namn, adress och vad du vill att din terapeut ska hjälpa dig med, till exempel om du har smärtor, vilken del av kroppen osv.

Swisha till företagskonto en timme innan bokad tid. E-kvittot skickas till din e-post.

Du kan sedan ringa din reikiterapeut om du har ytterligare frågor eller behöver stöd i processerna som satts igång.

En fysisk reikibehandling med beröring är avdragsgill friskvård enligt Skatteverket – det gäller tyvärr inte för distansbehandlingar. Därför kan du tyvärr inte använda friskvårdsbidraget till reiki på distans. 

Frekvensterapi/Energiterapi med TeraHertz apparat
40 min inklusive samtal. Pris: 500 kr (öppningserbjudande 100kr rabatt under januari – april 2024)

From maj 2024, kl 10.00 -15.00- 400kr

from kl 15.00 – 500kr

Denna behandling riktar sig till nervsystemet och aktiverar kroppens självläkande system. Frekvensmaskinen alstrar värme, skalärvågor enligt kvantfysik, samt terahertz i samma frekvenser som friska celler och stimulerar därmed dina celler och din kropp till egen läkning.

Terahertz vibrerar med samma frekvens som normala celler. Frekvensen känner igen cellerna, förstärker de friska, väcker de inaktiva och ser till att de sjuka och döda cellerna (vävnadsansamlingar) bryts ned och utsöndras. Kroppens självläkande system aktiveras.

iTeraCare-enheten är ett icke-invasivt, säkert och naturligt sätt att förbättra din hälsa och ditt välbefinnande. Den fungerar genom att stimulera kroppens egna naturliga läkningsprocesser för att minska inflammation, förbättra cirkulationen och främja avslappning.

Behandling med iTeraCare botar inga sjukdomar utan stimulerar kroppen till egen läkning och är ett komplement till vanlig sjukvård. Ta med extra varma kläder. Kroppen bör inte utsättas för kylan efter behandlingen.

Så går behandlingen till

  • Inledning av samtal
  • Du får 1- 2 glas varm vatten innan din behandling som är behandlat med TeraHertz frekvens. Vatten ökar blodcirkulation
  • Du ligger på bänken och behandlas med iTeraCare apparat som ger bra, behaglig värme. Behandlingen utförs med fördel direkt på huden 
  • Terapeuten använder apparaten att blåsa på de områden i kroppen där man har problem eller på reflex-punkterna på kroppen. Värmen och frekvenserna tränger då in i kroppen och inleder kroppens egen självläkningsprocess. Behandlingen tar max 30 minuter 
  • Efter behandlingen öppnas porerna i huden på grund av värmebehandlingen och därför rekommenderas att du vilar i några minuter och njut av det laddade varma vattnet innan du går ut i kylan.

Det rekommenderas inte att ta denna behandling när man är/har

Gravid

Menstruation

Lins som är inopererad i ögonen

Implantat – det som du inte är född med 

 

AROMATERAPI

Aromaterapimassage är en avslappnande och terapeutisk massage, där varma aromaterapioljor används för att mjuka upp musklerna och främja avslappning. Det kan också bidra till att förbättra sömnen. För tillfället tar jag en paus från att använda eteriska oljor på grund av allergireaktioner på mina händer. Men om det är nödvändigt att använda eteriska oljor för kundernas välbefinnande i kombination med andra behandlingar, kommer jag att använda engångshandskar för applicering av oljor.

Joyce Healthcare AROMATERAPI

Viktigt att komma ihåg

Alternativa och holistiska behandlingar har en välgörande förmåga och många kan vittna om dess helande kraft. Det betyder inte att du ska låta bli att uppsöka läkare om du är sjuk. Alternativa och holistiska behandlingar kan sedan användas som ett komplement till modern läkarvård.

Jag bryr mig om din och min hälsa och vill ge dig den bästa möjliga behandlingen. Därför ber jag dig att boka om ditt besök om du har några symtom på förkylning eller influensa.

 

 

Joyce Ramström Healthcare. Holistisk Hälsa. Reiki. Zonterapi. Aromaterapi